Sponsor DNACambodia via SponsorKliks!

 

This page is in Dutch, because this sponsor programma is only available in the Netherlands.

 

Met SponsorKliks kan iedereen die online aankopen doet, extra inkomsten genereren voor DNACambodia! Een deel van het aankoopbedrag komt direct bij ons terecht. Er zijn een heleboel webwinkels aangesloten bij SponsorKliks, dus keuze genoeg!

 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Een percentage van deze commissie komt vanuit SponsorKliks terecht bij DNACambodia. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt precies hetzelfde bedrag. Alleen in het laatste geval, als je via de DNACambodia-pagina naar onze SponsorKliks-pagina gaat of je gebruikt de Chrome extensie SponsorKliks, keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij hier direct van!

 

Koop online via de link op onze website of de Chrome extensie

Dus, wil je DNACambodia ook gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan al je online aankopen doet via de SponsorKliks website van DNACambodia of, nog gemakkelijker, installeer de Chrome extensie (zie voor uitleg de laatste paragraaf)! Voor jou een kleine moeite, voor DNACambodia directe inkomsten. Zowel SponsorKliks als DNACambodia weet niet wat jij gekocht hebt, het enige wat bekend is bij SponsorKliks is dat er een bepaald commissiebedrag is binnengekomen wat bestemd is voor DNACambodia. Je blijft dus anoniem. Stel je eens voor wanneer heel veel mensen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die DNACambodia een warm hart toedragen, bijvoorbeeld je vrienden, vriendinnen, buren maar ook zakenrelaties.

 

Aan de slag!

- Ga naar de SponsorKliks-pagina van DNACambodia

- Selecteer een webwinkel in het overzicht

- Doe je boodschappen net zoals normaal!

- Volg de inkomsten & profiteer van leuke acties!

 

Wanneer je je inschrijft voor de SponsorKliks-update, krijg je iedere maand automatisch het transactieoverzicht van DNCambodia in je mailbox. Daarnaast kan je wekelijks leuke aanbiedingen ontvangen, vaak met extra commissie voor DNACambodia!

 

 

Installeren Chrome extensie

Het installeren van de SponsorKliks Chrome extensie is erg gemakkelijk. Als je deze hebt geïnstalleerd, zul je als je naar een webwinkel gaat die bij SponsorKliks is aangesloten, de vraag krijgen of je met je aankoop DNACambodia wilt steunen. Nogmaals, je betaalt zelf niets extra, maar een percentage van jouw aankoop gaat naar DNACambodia. 
Het prettige van de Chrome extensie is dat je het sponsoren niet kunt vergeten, want als je naar een aangesloten winkel gaat, krijg je meteen een melding. Je kunt dan ook nog steeds kiezen om niet te sponsoren trouwens.

Hoe installeer je de extensie:
- je gaat naar de Chrome Web Store

- klik op "Toevoegen aan Chrome"

- als de extensie is toegevoegd zie je rechts boven in je scherm een icoontje van SponsorKliks

- klik op dit icoontje

- er opent een pop-up met de vraag "Wie wilt u sponsoren?"

- vul in DNACambodia, het systeem vindt ons dan

- als je niets doet worden er ook een aantal rechtstreekse links naar populaire webwinkels in je favorieten gezet, je kunt als je dat wilt de vinkjes weghalen. Klik dan op Bevestig.

- je bent klaar! Test of het werkt door rechtstreeks naar bol.com te gaan, dan zie je de pop-up van SponsorKliks verschijnen en weet je dat je DNACambodia sponsort met je aankoop.

 

Nog niet helemaal duidelijk? In dit filmpje wordt het installeren uitgelegd.